...

Usluge

Otkrijte moć naših digitalnih usluga i povedite svoj brend ka vrhu digitalnog uspjeha. Sa BIC Digital Agencijom, vaša online prisutnost dobija neodoljivu formu, prepoznatljiv dizajn i funkcionalnost koja ostavlja snažan utisak. Transformišite svoj vizuelni identitet i osigurajte prepoznatljivost na internetu!

izrada sajta crna gora

Usluge

Otkrijte naš širok spektar digitalnih usluga koje će vaš brend dovesti do vrhunca uspjeha. Od Izrade sajta, SEO Optimizacije do Vodjenja društvenih mreža i Izrade Logotipa- mi smo vaš ključ i potpora ua uspjeh online!

Izrada Sajta

Vaš veb sajt je prva stvar ka uspjehu online. Sa našim timom, garantujemo Izradu sajta koji ne samo što privlači, već i konvertuje posjetioce u lojalne klijente. Učinite svoj biznis primjetnim na pravi način!

Dizajn Logotipa

Vaš logotip je vizuelna esencija vašeg brenda. Naša usluga dizajniranja logotipa stvara ne samo simbol, već i priču koja će istaći vašu jedinstvenost i ostaviti snažan utisak na vašu ciljanu publiku.

SEO Optimizacija

Postavite svoj brend na vrh pretraživača sa našom uslugom SEO optimizacije! Obećavamo ne samo bolje rangiranje, već i transformaciju vaše online prisutnosti, privlačeći pravu publiku i ostvarujući konstantan rast vašeg biznisa.

Vodjenje društvenih mreža

Prepustite nam upravljanje vašim društvenim mrežama, a mi ćemo pretvoriti svaku objavu u priču. Naša usluga vođenja društvenih mreža donosi svježinu, interakciju i gradnju zajednice oko vašeg brenda, stvarajući autentičnu vezu sa vašom publikom

Izrada Sajta Crna Gora I Izrada Sajta Podgorica

IZRADA SAJTA

Ovo je proces Izrade Sajta u 6 koraka.

 • Početna Analiza

  Prvi korak u našem procesu izrade sajta je temeljna analiza vaših specifičnih potreba i ciljeva. Razgovaramo s vama kako bismo dobili jasnu sliku o vašem poslovanju, ciljanoj publici i očekivanjima, čime postavljamo osnovu za kreiranje personalizovanog veb sajta.

 • Planiranje Strukture

  Nakon analize, pristupamo planiranju optimalne strukture vašeg sajta. Definišemo ključne sekcije, navigaciju i funkcionalnosti koje će najbolje podržati korisničko iskustvo. Cilj je stvoriti intuitivan i privlačan raspored koji olakšava posetiocima da pronađu željene informacije.

 • Kreativni Dizajn

  Naš kreativni web dizajner Balša koristi analizu i strukturu kao osnovu za dizajn koji će odražavati vaš brend na najbolji način. Fokusiramo se na estetiku, ali i na funkcionalnost, pružajući posetiocima vizuelno atraktivan sajt sa intuitivnim interfejsom.

 • Implementacija Funckionalnosti

  Tehnički dio procesa uključuje implementaciju funkcionalnosti. Radimo na backendu kako bismo osigurali da sve interakcije i procesi na sajtu funkcionišu besprijekorno. Bez obzira da li je u pitanju forma za kontakt ili e-trgovina, svaki dio je pažljivo implementiran.

 • Testiranje i Podešavanja

  Prije nego što sajt postane javno dostupan, vršimo temeljno testiranje svih funkcionalnosti. Ovo uključuje provjeru kompatibilnosti sa različitim uređajima i preglednicima, kao i provjeru sigurnosti. Eventualna podešavanja se vrše kako bi se garantovala optimalna performansa.

 • Održavanje i Optimizacija

  Nakon lansiranja, pružamo kontinuirano održavanje kako bismo osigurali da sajt radi bez problema. Takođe, vršimo redovnu optimizaciju sadržaja i performansi kako bismo prilagodili sajt evoluirajućim potrebama i tehnologijama, čime osiguravamo dugotrajnu vrijednost za vaše poslovanje.

Dizajn Logotipa Crna Gora

DIZAJN Logotipa

 • Konsultacija i Konceptulizacija

  Naš proces dizajna logotipa počinje dubokom konsultacijom sa vama kako bismo razumjeli suštinu vašeg brenda. Analiziramo vaše vrijednosti, ciljeve i viziju, koristeći te informacije za stvaranje koncepta koji će najbolje predstavljati vašu jedinstvenost na tržištu.

 • Kreativno Braintorming

  Nakon konsultacija, naš tim ulazi u kreativni proces brainstorminga. Različite ideje, boje i elementi se razmatraju kako bismo stvorili širok spektar kreativnih pristupa. Fokusiramo se na stvaranje vizuelnog identiteta koji će privući pažnju i istaći se u digitalnom okruženju.

 • Dizajniranje Koncepta

  Nakon odabira najperspektivnijih ideja, pristupamo detaljnom dizajniranju koncepta logotipa. Svaki element se pažljivo postavlja kako bi se postigla harmonija između estetike, prepoznatljivosti i funkcionalnosti. Cilj je stvoriti logotip koji će efikasno komunicirati vaše brend vrijednosti.

 • Revizija i Poboljšanja

  Nakon prvog dizajna, pružamo vam priliku za feedback. Otvoreno sarađujemo sa vama kako bismo unapredili dizajn prema vašim sugestijama. Revizije su ključne za postizanje konačnog logotipa koji u potpunosti odražava vašu viziju i očekivanja.

 • Testiranje i Prilagođavanje

  Logotip se podvrgava testiranju u različitim kontekstima kako bismo bili sigurni da se ističe i u različitim medijima. Prilagođavamo dimenzije, boje i druge detalje kako bi se postigla optimalna vidljivost i prepoznatljivost u svakom okruženju.

 • Isporuka i Uputstva

  Nakon finalnog odobrenja, isporučujemo vam logotip u svim potrebnim formatima. Takođe, pružamo vam detaljna uputstva za upotrebu kako biste mogli dosledno primenjivati vaš novi logotip na različitim medijima i platformama, obezbeđujući doslednost brenda.

Šta je SEO Optimizacija? SEO Optimizacija za Google

SEO OPTIMIZACIJA

 • Analiza Ključnih Riječi

  Počinjemo dubokom analizom relevantnih ključnih riječi koje su od suštinskog značaja za vašu industriju. Identifikujemo termine koji će najbolje ciljati vašu ciljanu publiku i unaprijediti rangiranje na pretraživačima.

 • Optimizacija
  Sadržaja

  Nakon analize, pristupamo optimizaciji sadržaja na vašem sajtu. Kreiramo visokokvalitetan, relevantan i koristan sadržaj koji ne samo da privlači posjetioce, već i odgovara na upite pretraživača, pomažući u poboljšanju pozicije na rezultatima pretrage.

 • Tehnička
  SEO Optimizacija

  Fokusiramo se na tehničke aspekte vašeg sajta kako bismo osigurali da je optimizovan za pretraživače. Ovo uključuje optimizaciju brzine sajta, poboljšanje indeksiranja, pravilno korišćenje meta oznaka i druge tehničke optimizacije koje utiču na SEO performanse.

 • Link Buidling

  Gradimo kvalitetne dolazne linkove koji povećavaju autoritet vašeg sajta. Kroz strategiju link building-a, usmjeravamo relevantne i autoritativne linkove ka vašem sajtu, poboljšavajući njegovu reputaciju i poziciju na pretraživačima.

 • Analiza Performansi i Podešavanja

  Redovno pratimo performanse sajta kroz analizu podataka i alata za praćenje. Na osnovu rezultata, prilagođavamo strategije kako bismo održali i poboljšali SEO poziciju, reagujući na promjene u pretraživačkim algoritmima i trendovima.

 • Izvještavanje i Savjetovanje

  Kroz redovna izveštavanja, pružamo vam transparentan uvid u rezultate SEO kampanje. Osim toga, pružamo savetovanje o daljim koracima i prilagođavanjima kako bismo osigurali da vaša SEO strategija ostane dinamična i prilagođena promenama na tržištu.

Vodjenje drustvenih mreza I Vodjenje instagram profila

VODJENJE DRUSTVENIH MREZA

 • Strategija i Planiranje Kampanja

  Počinjemo analizom vašeg brenda i ciljeva, kreirajući strategiju koja će najbolje angažovati vašu ciljanu publiku na Instagram i Facebook. Planiramo dinamične kampanje, istražujemo optimalno vrijeme objavljivanja i oblikujemo vašu prisutnost na ovoj platformi.

 • Kreativno
  Kreiranje Sadržaja

  Naš social media manager Ivona pristupa kreiranju vizuelno atraktivnog sadržaja prilagođenog Instagramu i Facebooku. Uključujemo fotografije, video materijale i grafike koje ne samo što privlače pažnju, već i ističu vaš brend, stvarajući autentično iskustvo za vaše pratioce.

 • Redovno
  Objavljivanje i Interakcija

  Održavamo doslednost objavljivanja, pružajući vašim pratiocima redovan i zanimljiv sadržaj. Pored toga, aktivno se uključujemo u interakciju sa zajednicom, odgovarajući na komentare, postavljajući pitanja i koristeći Instagram alatke za interaktivnost kako bismo izgradili jaču vezu sa publikom.

 • Izgradnja Prisutnosti
  Kroz Storytelling

  Kroz kreativno pričanje priča, koristimo Instagram Stories i ostale funkcionalnosti kako bismo dodatno izgradili vašu prisutnost. Ova tehnika omogućava nam da podijelimo autentične trenutke, iza kamere i priče koje povezuju pratioce s vašim biznisom.

 • Analiza Rezultata
  i Praćenje Angažmana

  Koristimo analitiku Instagrama kako bismo pratili performanse kampanja. Praćenje angažmana, broja pratilaca i efikasnosti svake kampanje pomaže nam u prilagođavanju strategije prema potrebama vašeg brenda, postižući optimalne rezultate.

 • Savjetovanje
  za Dalje Korake

  Kroz redovno savjetovanje, pružamo vam uvid u postignute rezultate, sugestije za poboljšanje i predloge za dalje korake. Ova interakcija omogućava nam da zajedno rastemo i održavamo vašu snažnu prisutnost na društvenim mrežama.

Želiš da započneš neki od ovih projekata sa nama?

Spremni smo da pretvorimo tvoje ideje u digitalnu stvarnost. Počni projekat sa nama i zajedno stvaramo uspješnu priču. Kontaktiraj nas sada!

izrada sajta podgorica
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.